Wij bieden onze ruimten: Studio 14 en Atelier Happy Wo-Man in Broedplaats HW10 (Hendrik van Wijnstraat10, Amsterdam) ook aan voor verhuur.

We werken op contractbasis, het is geen commerciële verhuur. De bezetting is in onderstaande agenda’s aangegeven, neem voor reserveringen contact op. Specificaties & leuke foto’s van de ruimten, zie onderaan de pagina.

Over HW10, Broedplaats:

 

Broedplaats HW10
Gebouw HW10, vooringang
Broedplaats HW10
Zij aanzicht Broedplaats HW10
hoofdingang Broedplaats HW10
Hoofdingang Broedplaats HW10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor Studio 14 bevindt zich een deurbel aan de achterzijde van het gebouw (links van de deur). Atelier Happy Wo-Man heeft een bel aan de voorzijde (hoofdingang). Onze beide ruimten liggen in een zgn. Broedplaats, dat is een verzamelgebouw voor startende kunstenaars. In HW10 werken dus ook andere mensen, er wordt judo gegeven, er is muziekles, keramiek, fotografie, meubelontwerp, tuinarchitectuur en beeldende kunst. Dat betekent dat je soms iets hoort van andere mensen in het gebouw, maar het valt erg mee en we hebben onze ruimten ook geïsoleerd. Het verzamel gebouw heeft een speciale ingang aan de voorzijde voor mensen met een lichamelijke beperking. In het gebouw aan de voorzijde is een keuken aanwezig (waarachter zich het aangepaste toilet bevindt). En tussen het atelier en de Studio bevinden zich een douche en toiletten.

Bereikbaarheid:
Parkeren is betaald tot 19.00 uur en op zondag gratis. De Broedplaats ligt op 5-10 minuten loopafstand van OV (tram &trein) en op 5 minuten afstand van de Ring A10.

Verhuur Studio 14:

Studio 14 tuinzijde
Studio 14, tuinzijde
Studio 14 , zithoek
Studio 14, zithoek aan binnenplaatszijde
Bergruimte Studio 14
Bergruimte Studio 14

 

 

 

 

 

 

 

 

indruk van Studio 14 voor verhuur
Verhuur Studio 14
ingang Studio 14
Studio 14, ingang

 

 

 

 

 

 

 

 

Studio 14 specificaties:

afmeting: 81 m2 (ongeveer 8 x 10 meter). Hoogte 3,50 meter.
geluidsapparatuur: NAD versterker met 2 grote boxen
piano: er staat een goed gestemde piano in (Schimmel/Gaveau), alsmede zijn er kleine instrumenten en enkele klankschalen aanwezig. Gebruik in overleg.
licht: 8 dimbare pendellampen, 2 schemerlampen, ongeveer 10 sfeerlichtjes (geen kaarsen toegestaan).
stoffering: witte gordijnen & gekleurde overgordijnen, voor als het overdag donker moet zijn en voor isolatie in de winter. Achterwand bekleed met geluidsisolerende platen en stof.
vloer: een officiële dansvloer (gelegd voor professionele dansers), bestaande uit twee lagen linoleum.
hygiëne: het is een schoenenvrije en rookvrije ruimte.
koffie/thee: waterkoker en koffiezetapparaat aanwezig in kastje in de gang, alsmede thermosflessen, bestek, servies e.d.
interieur: 10 dikke matrasjes van nasaschuim, 20 yogamatten, 27 meditatiekussens, 18 fleecedekens, 4 eettafel stoelen, 8 klapstoelen, 8 schapenvachtkussens, 3 kleine kussens, 1 vloerkleed.
privacy:het is een lichte zaal, met een warme prettige uitstraling, die naar eigen inzicht aangepast kan worden (er zijn ook gekleurde doeken). Er is geen inkijk van buitenaf. Wel bevindt zich een kleine “kijktuin” tussen HW10 en het aangrenzende gebouw in. Deze wordt alleen betreden als nooduitgang voor Studio 14 en mensen uit de ateliers op de eerste verdieping. De tuin is niet van buitenaf te betreden.
wifi: aanwezig.

Prijs verhuur: op aanvraag. stuur mailtje naar happywoman.design@gmail.com

 

Verhuur Atelier Happy Wo-Man (studio 13)

Happy Wo-Man atelier, indruk voor verhuur
Happy Wo-Man atelier, indruk voor verhuur
Happy Wo-Man atelier futon voor sessies
Happy Wo-Man atelier, futon
afgeschermde keuken en raamzijde Happy Wo-Man atelier
afgeschermde keuken en raamzijde Happy Wo-Man atelier

 

 

 

 

 

 

 

 

Happy Wo-Man atelier, voorbeeld van satsang of klankschalen sessie
Happy Wo-Man atelier, voorbeeld van satsang of klankschalen sessie
Happy Wo-Man atelier, klaptafels
Happy Wo-Man atelier, klaptafels

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

specificaties: Atelier Happy Wo-Man (Studio 13)

afmeting: 25m2 (ongeveer 5×5 m). hoogte: 2.50 meter.
geluidsapparatuur: kleine box voor aan telefoon/laptop
licht: 3 tl armaturen, 1 kleine kroonluchter,2 schemerlampen, sfeerlichtjes (geen kaarsen)
stoffering: raamzijde: witte gordijnen. Afscheiding kastenwand en aanrecht: rozerode gordijnen
vloer: linoleum
hygiëne: het is een rookvrije en schoenvrije ruimte.
koffie/thee: achter het gordijn zit een oven, warmhoudplaat, aanrecht met kraan en keukenblokje, kleine koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat, servies, pannen en bestek.
interieur: 2 matrasjes, futon, 2 dekens, 4 kussens, vloerkleed, 2 kleine kachels, elektrische deken, massagetafel 80 breed (op aanvraag), 2 uitklapbare 4 persoons eettafels, 4 klapstoelen (+ 8 op aanvraag), 1 hoge keukentrap, 1 opstapje.
faciliteiten naaiatelier: de ruimte is ook in gebruik als naaiatelier. Achter de gordijnen bevinden zich naaimachines, fournituren, stof en naai accessoires. Gebruik uitsluitend  door vaste huurders.
privacy: het is een heerlijke zonnige ruimte op zuid/westen, grenzend aan een overdekt terras en openbare tuin. Maar het atelier is ook helemaal af te schermen dmv gordijnen. Verder is het een fijne multi functionele ruimte, in gebruik voor massage, coaching, therapie, vergaderingen, satsang etc. Het is ook in gebruik als naaiatelier.
wifi: aanwezig.

Prijs verhuur: op aanvraag. stuur mailtje naar happywoman.design@gmail.com