helende massages zijn heerlijk voor je energie en lossen knopen op
heerlijke massage en happinesscoaching

Heerlijke, helende Massages van Happy Wo-man

 

We geven zachte, intuïtieve en ook stevige helende massages. Bijvoorbeeld voor het oplossen van energetische knopen/blokkades in je lichaam, of om even te landen en je heerlijk te voelen. De helende massages worden op een tafel of een mat gegeven (hangt af van het soort massage). De ontvanger kan ondergoed en vaak ook kleding  aanhouden of eventueel gemasseerd worden onder een doek.

 

 

 

Je kunt uit de volgende helende massages kiezen:

Ontspannende Lichaamsmassage

Deze helende, ontspanningsmassage is gericht op het opbouwen en verspreiden van levensenergie in het lichaam. We ademen, leren te ontspannen door gericht bepaalde spiergroepen te bewegen en los te laten.  De massage wordt in nauwe afstemming open afgebouwd en varieert van vederlicht tot intens lees meer….

We laten ons inspireren door Lomi Lomi massage en Zweedse klassieke massage technieken. De massages zijn op een tafel. De gever is gekleed in een mooie doek, de ontvanger mag zoveel uit doen als goed voelt.Deze massage werkt goed als je langere periodes hebt ervaren van stress, vermoeidheid, ziekte, burn-out.Het is een uitnodigende, zachte massage die je lichaam tot in iedere vezel wakker maakt en hij is geschikt voor (bijna) iedereen. Ook voor mensen die wat ouder zijn, een handicap hebben of chronisch ziek zijn. Duur: 30, 60 of 90 minuten, voor 30, 60 of 90 euro.

Drukpunt Lichaamsmassage

Deze helende massage kan zelfs onder een deken worden ontvangen. We richten op bepaalde knopen in het lichaam die de doorstroming van levensenergie kunnen belemmeren. lees meer…

Zulke knooppunten bevinden zich in de liezen, bekkengebied, hals, hoofd en nek, schouders, buik, onderrug, heupen en billen. Dit is een vrij stevige massage, die soms een beetje pijnlijk kan zijn, maar zorgvuldig in onderlinge afstemming wordt opgebouwd en afgebouwd. Dit geeft een bevrijdend effect dat dagen kan voortduren of zelfs permanent voor een ruimer gevoel en meer aanwezig zijn in je lijf kan zorgen. We wisselen de drukpunten massage af met wiegen, schommelen, rekken en strekken van de ledematen. Het is een dynamische, holistische en polariserende massage en hij wordt op een mat of op tafel gegeven. Deze massage is geschikt als je je los wilt maken van soms generaties oude beknellingen en patronen. Fysieke en emotionele spanningen kunnen zich als voelbare knopen vastzetten in het lichaam. De massage lijkt een beetje op Integratieve massage. Deze techniek hebben we onder andere bij Andrew Barnes geleerd. Ook laten we ons inspireren door de Kum Nye technieken die we hebben geleerd op de Connection University. Duur: 1,5 tot 2,5 uur. 1,5 uur kost 90 euro.

Tibetaanse hoofdmassage

Het hoofd is vaak gespannen en een hoofdmassage kan wonderen doen. In India krijg je dat als je naar de kapper gaat. Wij hebben een eigen hoofdmassage ontwikkeld die gebaseerd is op technieken uit o.a. de Tibetaanse Kum Nye. lees meer.

Deze helende massage kan ook met kleding aan of onder dekens worden ontvangen. We masseren hoofd en nek met vederlichte trommel en strijkbewegingen. Die wisselen we af met een drukpunten massage van het hoofd, op speciale punten die direct met bepaalde organen verbonden zijn. Een massage die ontspannend en helende energie in beweging kan brengen in het hele lichaam. Deze massage wordt op een tafel gegeven. Duur: 30 of 60 minuten voor 30 of 60 euro.

Intuïtieve (klank)massage

Bij deze massage ligt het accent meer op het werken in de aura, in het energieveld. We laten ons inspireren door onze ervaring met o.a. Shamballah Reiki, Klankhealing en andere healingsmethoden lees meer.

. Laat je lekker verrassen door de zachte, speelse en helende effecten van deze massage. Na een korte inleiding en ademoefeningen, beginnen we met het balanceren van de chakra’s, waarna een zachte vederlichte massage volgt. We stemmen af op jou via onze intuïtieve kanalen en vervolgen de massage met klanken van de stem, klankschalen of we nodigen je uit om mee te klinken in de dynamische bewegingen van deze massage. Een heerlijke reis. De massage wordt op een mat of een tafel gegeven, de gever en ontvanger zijn gekleed. Duur: 45, 60, 90 of 120 minuten, voor 45, 60, 90 of 120 Euro.

Vierhanden massage

Het mooie van een vierhandenmassage is dat er zoveel tegelijk gebeurt dat je als heel snel de controle loslaat. lees meer.

want het lukt het je niet goed meer om alles te volgen en je eventueel onbedoeld “schrap” te zetten of verwachtingen te hebben op wat komen gaat. Je kunt kiezen tussen een vierhanden variant van de ontspannende lichaamsmassage en de intuïtieve klankmassage.. Vanaf 60 minuten voor 100 Euro.

Je kan ons altijd bellen of mailen voor vragen of om te boeken! Echter beantwoorden wij alleen maar de telefoon met nummerherkenning.

Mark Naaborgh: 06 270 33 545

Janine Vermeulen: 06 137 95 437

Gebruik het contactformulier of mail naar: happywoman.massage@gmail.com

 

NB. Deze massages zijn bedoeld voor heling, spirituele groei en ontspanning. Het zijn geen erotische massages, geen seks, geen tantra. Voor tantramassage kun je hier terecht.